Hišni red

 

 

Spoštovani gostje,

za izkazano zaupanje in izbor Hiše Poljana se vam zahvaljujemo. Z namenom  zagotavljanja prijetnega bivanja in odpravo morebitnih nesporazumov, vas prosimo, da se seznanite s hišnim redom. Obratovalni čas recepcije je 24 ur. V času, ko nismo fizično prisotni, smo dosegljivi telefonsko na 00386 41 890 878 (Klavdija). Takrat koristite vhod/izhod na terasi, glavni vhod je zaklenjen, prav tako stopniščna vrata v pritličju. 

Rezervirana soba vam je na razpolago od 15.00 ure dalje, oz. po dogovoru. Na dan odhoda vam je soba na razpolago do 10.00 ure. Prenočevanje oseb, ki niso prijavljene, ni dovoljeno. 

Od 22.00 h do 6.00 h je zahtevan nočni  mir!

Zajtrk je samopostrežni, ter je na voljo od ponedeljka do nedelje od 7.00h do 10.00h, oz. po dogovoru. 

Domače živali so dovoljene po predhodnem dogovoru. Živalim ni dovoljen vstop v zajtrkovalnico in zadrževanje na recepciji naj bo čimkrajše! 

V času bivanja v »Hiša Poljana« varujte naše naravno okolje, ter pazite na  racionalno porabo vode in električne energije. 

Smeti ločujemo! Higienske in druge umazane odpadke, ter umazan papir odvrzite v zaprt koš v kopalnici. Plastenke in pločevinke, ter drugo plastično embalažo odvržite v koš, ki je v sobi. Čisti papir in kartonsko embalažo odvrzite v koš na zgornjem stopnišču pri gasilniku.

Obveščamo vas, da posteljnino in brisače peremo samo z namenskim pralnim praškom, brez mehčalca, saj želimo čisto in lepo okolje zapustiti našim zanamcem. Posteljnino menjamo enkrat tedensko, brisače pa vsak drugi dan. 

Električna napetost v vtičnicah je 220 V. V sobi je več prostih vtičnic. Na voljo vam je prost dostop do Wi-Fi omrežja (Telemach).

Prosimo vas, da prostore, opremo in naprave uporabljate kot dober gospodar.

Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih, za katere odgovarja in tistih, ki ga obiščejo.

V prostorih hiše je kajenje prepovedano, na hodnikih, stopnišču in sobah ni dovoljeno prižiganje ognja, prižiganje sveč in podobno. Kajenje je dovoljeno samo izven
stavbe, na mestih, kjer so postavljeni pepelniki. V primeru neupoštevanja pristojne zakonodaje RS bomo primorani ukrepati.

Uporaba grelnih in kuhalnih aparatov je v sobah zaradi požarne varnosti  prepovedana! Prosimo vas, da na hodnikih preberete proti požarna obvestila in jih upoštevate. Evakuacijski načrt si oglejte pri vratih v vaši sobi.

Za morebiten vlom ali poškodbe na  avtomobilu parkiranem na parkirišču hiše, ne odgovarjamo. V primeru kršitve hišnega reda se izvajajo ukrepi prepovedi vstopa, odstranitev iz prostorov hiše in povračilo povzročene škode.

S potrditvijo rezervacije se razume, da ste s hišnim redom seznanjeni in, da ga boste spoštovali. 

Vabljeni ste vpisati vaše vtise v Knjigo vtisov, ki se nahaja na recepciji.

Pridržujemo si pravico do sprememb hišnega reda.

 

Želimo vam prijetno bivanje v Hiši Poljana!