VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zavezujemo se, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bom prodajala, posojala ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Spoštujem zasebnost in varnost ter spoštujem GDPR pravila.

Trudim se zagotavljati zaupnost, celovitost in razpoložljivost osebnih podatkov.

Vaše podatke bom izbrisala v roku treh let.

KONTAKTNI PODATKI

Na kontaktni elektronski naslov info@hisapoljana.com  nam pošljite zahtevo v kolikor želite pridobit vpogled v vaše podatke, jih želite spremeniti oz dopolniti ali pa jih želite prenesti ali izbrisati.

Rok za odgovor je 15 delovnih dni.

NAŠA ODGOVORNOST

Kljub temu, da je spletna stran hisapoljna.com  postavljena in vzdrževana z največjo možno mero varnosti, ne morem jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako ne sprejemamo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2019 Hiša Poljana

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.

NAŠI PODATKI

KOROMIT, gostinstvo in turizem, d.o.o.
Poljana 22
2391 Prevalje
Davčna številka SI: 15768937
Matična: 8349266000